GIDA VE SU SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLAR İÇİN HİJYEN EĞİTİMİ
PROGRAM SÜRESİ
- 8 Saat
PROGRAMIN İÇERİĞİ
- Kişisel hijyen,
- Kişisel Temizlik,
- İşyerlerinde Hijyenin Önemi,
- İşyeri ortamlarının temizliği,
- Dezenfeksiyon,
- İşyerlerinde kullanılan alet ve ekipmanların temizliği,
- Risk Gruplarına Göre Gıdalar,
- Gıda Güvenliği,
- Gıdalarım muhafaza koşulları,
- Gıda Kaynaklı Hastalıklar,
- Mutfak Kuralları,
- Zehirlenmeler,
- Bulaşıcı hastalıklar,
- Mikroorganizmalar.
HEDEF KİTLE
- Gıda üretimi ve perakende satışı yapılan yerler,
- İçme veya insani kullanım suyu üretimi yapan yerler,
- Doğal mineralli suların üretimini yapan yerler,
- Kaplıca, hamam, sauna, berber, kuaför, masaj ve güzellik salonları ve benzeri yerler,
- Dövme ve piercing yapılan yerler,
- Otel, motel, pansiyon ve misafirhane gibi yerler,
- İnsan bedenine temasın söz konusu olduğu temizlik hizmetlerinin verildiği iş yerleri,
- Ayrıca satışı yapılmasa bile yemekhane, çay ocağı, mutfak gibi alanlarda çalışanlar.
SERTİFİKASYON
Eğitim sonunda katılımcılara MEB Onaylı katılım sertifikası düzenlenecektir.
Eğitim Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirilecektir.
Eğitim Yeri: Manisa Organize Sanayi Bölgesi / Eğitim Salonu
Eğitim Tarih ve Saati: Henüz belirlenmemiştir.
Hafta içi 08:00 – 12:00 / 2 gün
Hafta sonu 08:00 – 16:00 / 1 gün
* Eğitimin açılması için minimum 12 katılımcının başvurusu gerekmektedir.
*Eğitimimiz MOSEV Akademi’nin Sanayicimize ÜCRETSİZ hizmetidir.
0.0
0 total
5
4
3
2
1